За Козметичния Център

Винаги красиви и здрави

Oт 2009 г. бюти център Pretty Labпредоставя на своите клиенти възможност винаги да бъдат красиви и здрави. Ние обединихме голям брой първокласни специалисти в областта на козметиката, оформяне на лице и тяло, премахване на излишното тегло и нежелателно окосмяване с една-единствена цел: да се помогне на хората да останат възможно най-дълго красиви и здрави. Изпълнявайки тази задача, в нашата работа ние се опитваме да обърнем внимание на всеки детайл, за да направим нашите клиенти да не се чувстват обикновени клиенти, а стари приятели, които не искат да се разделят.

Ние не пестим усилия и пари, за да подобрим условията, да разширим спектъра на предлаганите процедурите, не икономисваме от обновяване на техника. Цялото оборудване в нашия бюти център преминава навремено качествено профилактично обслужване, защото здравето на нашите клиенти е основен приоритет. Всички специалисти на бюти център Pretty Lab, провеждатщи процедурите за лице и тяло имат специално образование и непрекъснато подобряват своите професионални знания и умения.

Искаме да отбележим, че специално внимание отделяме за комплексните програми за корекция на тялото и намаляване на излишното тегло. Използваме десетки различни високоефективни методи, за да се постигне желания резултат.Това са: термолифтинг, радиофреквенция, неинвазивна липосукция, кавитация, фотоепилация, фотоподмладяване, лимфен дренаж, безиглена мезотерапия, вакум масаж и други иновативни разработки и методи в областта на апаратната козметика.

Ние имаме всичко, за да бъдете Вие - нашите Уважаеми клиенти винаги красиви и да се радвате на своето отражението в огледалото.В същото време ние искаме да обърнем Вашето внимание на нашите привликателни и достъпни за всички цени. Ние се стараем да направим така, че всеки да има възможност за скулптурира и корегира лицето и тялото си с минимум средства и максимални резултати!