Термолифтинг - тяло

Стягане и контуриране на кожата

Горди сме да Ви представим новата Thermоage система от Pretty Lab . Thermоage моделът е златния стандарт в неинвазивния face lifting – стягане и контуриране на кожата на лицето и тялото   без хирургическа намеса.

Thermоage (термолифтинг) използва монополярна радиочестотна технология, която затопля безопастно дълбоките слоеве на кожата. Това е най-ефективната и безопастна неинвазивна техника за стягане на кожата на лицето, шията и тялото без хирургическа намеса, без инжекции и с минимален престой.

Как работи?
За разлика от лазерите които превръщат светлината в топлина и се насочват към специфичния хромофор чрез селективната фототермолиза, Thermоage трансферира по-висока терапевтична енергия чрез радиочестотата, което води до заздравяването на съществуващия колаген и стимулирането на организма да образува нов такъв. Това води до финна, естествена и гладка кожа, смекчаване на бръчките, изчистване на линиите и придаване на цялостен младежки вид. Радиочестотата се разпределя равномерно по повърхността на обработвания участък, без да засяга съседните участъци.

Thermоage за тяло
Върнете си тялото, което познавате!
Тренирате, стараете се да се храните правилно и да се грижи добре за себе си. Но защо изглежда по-трудно от всякога да съхраните някои части на тялото си стегнати, гладки и добре оформени?

Истината е, че с възрастта Вашият колаген се разгражда по-бързо, отколкото тялото ви може да го възстанови - което често води до нежелани спадове, издутини и бръчки. Thermоage помага да се поднови колагена в тялото, да се затегне и изглади контура на кожата - без хирургия, без инжекции, и с минимален престой.
С други думи, с Thermоage, можете да отпразнувате завръщането на по-младото си Аз.
Thermоage може да Ви помогне да се върнете във вашите дънки от преди бременността, да се справите с „любовните дръжки”, да изпратите този слой подкожна мазнина която не можете да гледате как се разклаща и да стегнете и повдигнете всичко това един път за винаги.

Какви са „лакомствата” за Thermоage?
- Набръчканата, отпусната или увиснала кожа на корема, коленете, ръцете, краката, ръцете и бедрата
- Свлечената и набръчкана кожа след бременност или при загуба на тегло
- Тънката, безмускулна и отпусната кожата на ръцете
- Външният вид на целулита

С Thermoage постигате естествено изглеждащи резултати:
- По-плосък корем, по-гладка кожа на коленете, краката, ръцете и седалището
- Омекотени и изгладени бръчки над коленете
- Редуциране на отпуснатата кожа в горната част на ръцете и други области
- По-плътна, по-гладка кожа на ръцете
- Изгладен външен вид на целулита
Процедурата по Thermоage отнема от 15 до 40 минути в зависимост от зоната и Вие можете да се върнете към рутинните си дейности веднага след процедурата.

Термолифтинг - какво е това?

Процедурата Термолифтинг - (Thermoage) е пробив в областта на козметичното подмладяване, която промени нашите конвенционални представи за ефективни методи завинаги. Десетки хиляди хора по целия свят мечтаеха да стегнат своята застаряваща кожата и по този начин да изглеждат по-млади, но не желаеха при това да минават под ножа на пластичния хирург. В днешно време, това стана възможно благодарение на метода Thermoage. Само за 30 минути пациентът получава желания резултат, който по-рано се е постигал чрез дълга пластична операция, последвана от много месеци за възстановяване.
Методът  термолифтинг е специално предназначен за да помогне на застаряващата кожа да възвърне бившата си младост и еластичност. Този метод се основава на въздействие на радиочестотно излъчване, имащо определени параметри, а преобладаващ фактор на въздействието е използване на много висока честота. Енергията на излъчване прониква дълбоко под кожата (до 5 мм), в резултат на което в третираната зона вътре в тялото се повишава температурата, а това кара намиращите се под кожата колагенови влакна, осигуряващи еластичността, да се уплътняват и стягат. Този ефект почти веднага Ви позволява да се насладите на стегната кожата още след първата процедура Thermoage . Но много важен аспект е, че в резултат на въздействие на радиочестотно излъчване се образуват нови колагенови влакна, които заместват ослабените и разтегнати.

Самият процес е подобен на принципа на "доминото", тъй като продължава да действа през следващата половин година и дори повече след процедурата. През този период става постоянно укрепване на кожата и подлежащите тъкани. Благодарение на това, ефектът на стягане е много дълговременен.

Апаратурата която се използва при метода   Thermoage , позволява да се провеждат процедури както по лицето, така и по други части на тялото, решавайки различни проблеми, като стареене на кожата на лицето и около очите, загуба на еластичността на кожата след раждането и бърза загуба на тегло, стягане на кожата след липосукция или друга пластична хирургия.

Радиочестота в действие

Ефектът от биологичното въздействие на топлината, произведена от въздействие на радиочестота на нивото на епидермиса, е незабавно съкращяване (уплътняване) на колагеновите влакна, последвано от продължителен ефект в продължение на 4-6 месеца (в зависимост от индивидуалните качества на кожата). 
Като продължителен последващ ефект настъпва стимулиране на активността на фибробласти със синтеза на нов колаген, еластин и хиалуронова киселина, с повишаване на хистологично представяна еластичността на кожата, което значително подобрява нейния външния вид, възвръща предишната еластичност и елиминира ефект "портокалова кора". В резултат на процедурата термолифтинг на лицето има осезаемо намаление на бръчките, поради увеличаване на производството на колаген, както и кожата на тялото става гладка, с ясно изразен подмладяващ ефект. Много по-дълбоко, на ниво на мастната тъкан, чрез контролирано нагряване се постигат следните ефекти:

 • Подобряване на метаболизма: метаболизмът се увеличава там, където се произвежда по-голямо количество топлина.
 • Вазодилатация (разширяване на кръвоносните съдове): благодарение на козметичните сеанси термолифтинг , капилярите и кръвоносните съдове в тъканите под прякото влияние на топлината се разширяват, също и при повече нагряване, възниква дразнене на повърхностни нервните окончания. Кръвния поток, по този начин се засилва, особено в повърхностните тъкани, с което донася по-голямо количество кислород и хранителни вещества, с последващо отстраняване на вредните продукти от организма.
 • Повишение на извеждане на вредни токсини - в резултат на общото разширяване на кръвоносните съдове възниква намаление на периферно съпротивление, което е причинено от ефект, действащ на най-чувствителните нервни окончания. Тъй като нагрятата кръв циркулира по цяло тяло, това въздейства на центрове за терморегулация и по този начин повишава активността на потните жлези във всяка част на тялото. С общото увеличение на изпотяване, увеличава се скоростта на отстраняване на вредните токсини от тялото.

Процедурата термолифтин Thermoage дава резултат още след първата процедура и още повече се засилват след няколко повторни сеанса. При провеждането на пълния курс от 6 процедури през следващите 6 месеца, става забележимо усилване на ефекта на подмладяване. Вие получавате стабилен във време резултат, който се запазва в продължение на 3-5години.

Показания за използване на метода Термолифтинг - Thermoage

 • Неинвазивно отстраняване на бръчки и за стягане на кожата в областта:
 • лицето, шията и деколтето;
 • горни и долни клепачи;
 • корема;
 • дланите, лактите и раменете;
 • бедрата и задните части;
 • Корекция на лице (възрастно остаряване на меките тъкани).
 • Безоперационо повдигането на веждите.
 • Лечение на акне.
 • Безоперационо подтягане на излишна или увиснала тъкан върху торса и крайниците.
 • Премахване на излишните локални мастни натрупвания.

Методологията Thermoage Ви позволява да:

 • Затегнете и изгладите кожата на корема след рязка загуба на тегло или след раждане, липосукция, както и при наличието на свързани с възрастта промени;
 • Затегнете кожата в областта на рамената, лактите и бедрата, да изгладите кожа на седалищните гънки и глутеалната област. Намаляване на видимата проява на целулит;
 • Процедурата Thermoage не се нуждае от някъква специална подготовка на кожата. Преди започване на процедурата е достатъчно да се свалят всички бижута и други метални изделия.

Често задавани въпроси

Какво представлява система Thermоage?
Новата система Thermоage представлява значителен скок напред в стягането на кожата и контуриране на тялото чрез използване на Комфорт пулс Технология (Comfort Pulse Technology) възвръщаща нейният здравият и младежки вид.Тази процедура е най-висшата неинвазивна процедура, която помага за гладка, стегната и контурирана кожата в една процедура без хирургическа намеса, без инжекции и с малко престой.
Как работи процедурата Thermоage - термолифтинг?
Процедурата работи с помощта на най-добрите в класа радиочестотна технология за затопляне на колагеновите влакна дълбоко в кожата и подлежащата тъкан. Новата система Thermоage има подобрена и равномерна при нагряване дейност, което кара структурата на кожата и подлежащите тъкани незабавно да се стегнат като същевременно се стимулира производство на нов колаген. С течение на времето, нови и моделирани колагенови влакна се произвеждат, за допълнително затягане и контуране на кожата.

Кога ще видя резултатите?
Видимите резултати често са незабавни и се подобряват с течение на времето. Измеримото стягане и оформяне на контурите се проявява
постепенно за период от 2-6 месец след еднократно третиране.
Колко процедури ще са ми нужни?
За разлика от много процедури, използващи RF и изискващи от 10-12сесии, повечето пациенти на Термолифтинг - Thermоage се възползват от 2-5 процедури.

За кои части на тялото е подходяща процедурата на Thermоage?
Процедурата Термолифтинг-Thermоage е проектиранa специално за лицето и тялото. Тя може да помогне за безопастно затегнете кожата върху повечето части на тялото, включително лицето,около очите, корема, раменете, ръцете, бедрата и хълбоците.
Препоръчваме термолифтинг за подмладяване на лицето (скулите и бузите, премахване на "торбички" под очите, повдигане на горните и долните клепачи, както и дълбоките бръчки около устата и над нея, съставляващи ясно очертанията на устните и лицевия контур), шията, деколтето, подмладяване на ръцете, повдигане на корема, хълбоците, бедрата и задните части, отстраняване на стрии, на излишните мастни депа.
Колко време отнема процедурата Thermоage?
В зависимост от размера и местоположението на участъка, който ще се третира, процедурата може да отнеме най-малко от 20до 40мин.

Изисква ли се някаква специална подготовка или последващ режим?
Не. За разлика от хирургичните операции, няма предварителна подготовка за процедурата, като например кръвна проба или други изследвания.
Не са необходими специални грижи след процедурата. При някои клиенти се проявява временно зачервяване или незначителна подуване след лечението, което обикновено отзвучава в рамките на 24 часа. Добрата грижа за кожата и слънцезащитни продукти се препоръчват като част от редовният режим на грижа за кожата. Единствените признаци от процедурата с Thermoage са естествено по-гладка, по-млада и по-здрава кожа.
Колко дълго ще продължи ефекта от процедурата с Thermоage?
Процедурата термолифтин Thermoage дава резултат още след първата процедура. Резултатът се засилват след няколко повторни сеанса, благодарение на естествения процес на организма за възстановяване на калогена. При провеждането на пълния курс от 6 процедури през следващите 6 месеца, става забележимо усилване на ефекта на подмладяване. Вие получавате стабилен във време резултат, който се запазва в продължение на 3-5години, в звисимост от естествения процес на стареене и състоянието на самата кожа.

Има ли противопоказания процедурата с Thermоage?

Към противопоказанията се отнасят:

 • Кожни заболявания – диагностицирани или предразположеност, открити рани, екземи, херпеси
 • Метални импланти, пейсмейкър или слухов апарат
 • Заболявания, отслабващи имунната система
 • Използването на ретиноиди трябва да бъде спряно поне две седмици преди процедурата.
 • Ако сте извършвали други козметични процедури като химичен, лазерен или механичен пилинг и кожата все още се възстановява


Термолифтинг - Тяло
4.72 от 29 гласа