Термолифтинг - лице

Монополярна радиочестотна технология

Горди сме да Ви представим новата Thermоage система от Pretty Lab . Thermоage моделът е златния стандарт в неинвазивния face lifting – стягане и контуриране на кожата на лицето, шията и деколтето   без хирургическа намеса.

Thermоage (термолифтинг) използва монополярна радиочестотна технология, която затопля безопастно дълбоките слоеве на кожата. Това е най-ефективната и безопастна неинвазивна техника за стягане на кожата на лицето, шията и тялото без хирургическа намеса, без инжекции и с минимален престой.

Радиочестота в действие

Ефектът от биологичното въздействие на топлината, произведена от въздействие на радиочестота на нивото на епидермиса, е незабавно съкращяване (уплътняване) на колагеновите влакна, последвано от продължителен ефект в продължение на 4-6 месеца (в зависимост от индивидуалните качества на кожата).

Като продължителен последващ ефект настъпва стимулиране на активността на фибробласти със синтеза на нов колаген, еластин и хиалуронова киселина, с повишаване на хистологично представяна еластичността на кожата, което значително подобрява нейния външния вид, възвръща предишната еластичност и елиминира ефект "портокалова кора". В резултат на процедурата термолифтинг на лицето има осезаемо намаление на бръчките, поради увеличаване на производството на колаген, както и кожата на тялото става гладка, с ясно изразен подмладяващ ефект. Много по-дълбоко, на ниво на мастната тъкан, чрез контролирано нагряване се постигат следните ефекти:

  • Подобряване на метаболизма: метаболизмът се увеличава там, където се произвежда по-голямо количество топлина.
  • Вазодилатация (разширяване на кръвоносните съдове): благодарение на козметичните сеанси термолифтинг , капилярите и кръвоносните съдове в тъканите под прякото влияние на топлината се разширяват, също и при повече нагряване, възниква дразнене на повърхностни нервните окончания. Кръвния поток, по този начин се засилва, особено в повърхностните тъкани, с което донася по-голямо количество кислород и хранителни вещества, с последващо отстраняване на вредните продукти от организма.
  • Повишение на извеждане на вредни токсини - в резултат на общото разширяване на кръвоносните съдове възниква намаление на периферно съпротивление, което е причинено от ефект, действащ на най-чувствителните нервни окончания. Тъй като нагрятата кръв циркулира по цяло тяло, това въздейства на центрове за терморегулация и по този начин повишава активността на потните жлези във всяка част на тялото. С общото увеличение на изпотяване, увеличава се скоростта на отстраняване на вредните токсини от тялото.

Термолифтинг - какво е това?

Процедурата Термолифтинг - (Thermoage) е пробив в областта на козметичното подмладяване, която промени нашите конвенционални представи за ефективни методи завинаги. Десетки хиляди хора по целия свят мечтаеха да стегнат своята застаряваща кожата и по този начин да изглеждат по-млади, но не желаеха при това да минават под ножа на пластичния хирург. В днешно време, това стана възможно благодарение на метода Thermoage. Само за 30 минути пациентът получава желания резултат, който по-рано се е постигал чрез дълга пластична операция, последвана от много месеци за възстановяване.

Методът  термолифтинг е специално предназначен за да помогне на застаряващата кожа да възвърне бившата си младост и еластичност. Този метод се основава на въздействие на радиочестотно излъчване, имащо определени параметри, а преобладаващ фактор на въздействието е използване на много висока честота. Енергията на излъчване прониква дълбоко под кожата (до 5 мм), в резултат на което в третираната зона вътре в тялото се повишава температурата, а това кара намиращите се под кожата колагенови влакна, осигуряващи еластичността, да се уплътняват и стягат. Този ефект почти веднага Ви позволява да се насладите на стегната кожата още след първата процедура Thermoage . Но много важен аспект е, че в резултат на въздействие на радиочестотно излъчване се образуват нови колагенови влакна, които заместват ослабените и разтегнати.

Самият процес е подобен на принципа на "доминото", тъй като продължава да действа през следващата половин година и дори повече след процедурата. През този период става постоянно укрепване на кожата и подлежащите тъкани. Благодарение на това, ефектът на стягане е много дълговременен.

Апаратурата която се използва при метода   Thermoage , позволява да се провеждат процедури както по лицето, така и по други части на тялото, решавайки различни проблеми, като стареене на кожата на лицето и около очите, загуба на еластичността на кожата след раждането и бърза загуба на тегло, стягане на кожата след липосукция или друга пластична хирургия.

Процедурата по Thermоage отнема от 10 до 20 минути в зависимост от зоната и Вие можете да се върнете към рутинните си дейности веднага след процедурата.

Процедурата термолифтинг Thermoage дава резултат още след първата процедура и още повече се засилват след няколко повторни сеанса. При провеждането на пълния курс от 6 процедури през следващите 6 месеца, става забележимо усилване на ефекта на подмладяване. Вие получавате стабилен във време резултат, който се запазва в продължение на 3-5години.

Термолифтинг се провежда в зоната на лицето, шията и деколтето. Отлични резултати се постигат и при обработка на зоната около очите, в областта на шията и фините бръчици около устата.

Методологията Thermoage- лице Ви позволява да:

  • Премахнете на отпуснатостта на горните и долните клепачи, значително да намалите "пачи крак", да изгладите торбичките под очите, да стегнете и укрепите кожата около очите;
  • Значително да стегнете кожата по бузите и скулите, да разгладите гънките в областта на носа, устните и брадичката;
  • Значително да се възстановят и укрепят контурите на овала на лицето, намаляване на зона "двойна брадичка";
  • Процедурата Thermoage не се нуждае от някъква специална подготовка на кожата. Преди започване на процедурата е достатъчно да се свалят всички бижута и други метални изделия.


Термолифтинг - Лице
4.85 от 44 гласа