Маникюр и педикюр

Пълен набор от услуги за грижа за ръцете и краката

Маникюр и педикюр от Pretty LabИзящният маникюр и идеалният педикюр са основни качества на истинската Дама. Ние предлагаме пълен набор от услуги за грижа за ръцете и краката: маникюр, педикюр, ноктопластика с удължители, изпълняваме дизайн и декорация на ноктите, както и терапии за ръце.

Нашите процедури ще придадат на ръцете и краката Ви скъп, добре изглеждащ вид и наистина копринена нежност.

С любов и специални умения нашите маникюристи ще изпълнят всички Ваши желания и за сватбен маникюр. Изящният сватбен маникюр е важна част от образа на булката. Маникюрът за сватба може да бъде ярък и дързък, или, в съответствие с темперамента на дама, романтичен и европейски-класически , като френски маникюр.

Френският маникюр е един от най-елегантните начини да украсите ноктите си. Когато правите френски маникюр, нокътната плочка се покрива с прозрачен лак естествен цвят на натуралните нокти, а свободният край - с бял или с друг какъвто предпочитате, например сребърен, розов или бледо-лилав лак. Изберете! Има много варианти. Елате при нас и тогава френският маникюр на ръцете Ви ще изглежда изящен и благороден не само като сватбен маникюр, но и като логично допълнение към бизнес костюм или вечерна рокля.

Грижата за една жена може да се види чрез маникюр и добре поддържан педикюр. Придържайте се към тази елементарна истина и няма да оставяте Вашия кавалер безразличен!

Творчески дизайн при ноктопластика и декорация означава свободен и понякога необичаен стил в дизайна на ноктите и няма задължителни условия при маникюр и педикюр. Обаче принципно декорацията при педикюра изисква по-специален дизайн. Вариант с минимални елементи от камъчета и геометрични рисунки, може да се нанася върху всички пръсти. Но при наличието на по-ярки и контрастни цветове и картинки, желателно да се използва само върху безименния пръст и палеца, а другите да бъдат в един цвят. Маникюрът дава по-големи възможности за творчество, като дори позволява различни рисунки и цветове за всеки пръст.

За процедурите в нашия салон използваме водещи професионални козметични продукти за маникюр и педикюр. Без да ограничаваме нашите клиенти в избора, ние разширихме палитрата на лакове с повишена дълготрайността и цветове, модни през всеки сезон и се допълващи с най-новите нюанси. Състав на някои от тези лаковете съдържа микроминерали, естествена коприна, аминокиселини, натурална перла, искри. Лакът равномерно се нанася върху ноктите и добре се държи, когато се поставя в два слоя върху нокътя и ги укрепва, без да ги изсушава. Липсата на напукване и избледняване е признак за качествен лак и добре направен маникюр.

Процедурите по маникюр или педикюр в салона Pretty Lab е идеален подарък за вас и за вашите близки.