Фотоподмладяване.

Лечебната процедура на фотоподмладяване

Бюти център "Pretty Lab" предлага на своите клиенти процедурата фотоподмладяване , която се прави с най-модерното и напълно безопасно за здравето оборудване. IPL апаратът разполага с уникална система, която помага за намаляване на усещането за болка и предотвратява възникване на термични изгаряния и различни странични ефекти.
Безспорно предимство на нашият IPL апарат е, че е възможно да се създават индивидуални програми за клиенти от всички възрасти. Също така, може да избирате най-подходящата в конкретния случай дължина на вълната на светлината.

Фотоподмладяването е лечебна процедура, която се извършва за профилактика или лечение на съществуващите признаци на фотостареене на кожата. Този тип процедура се извършва с модерен испански апарат IPL - уникална и мултифункционална система, въплъщаваща най-новите научни постижения. Ефективността на IPL (Intense pulsed light) технологията е доказана с времето и резултатите са установени от клинични проучвания.

Какво може да се лекува с фотоподмладяване?
-разширени пори и пигментни петна,
-червена куперозна мрежа,
-безвредни съдови лезии,
-разкъсвания на вените и капилярите,
-фини бръчки,
-отпусната кожа.

Процедурата фотоподмладяване има терапевтичен ефект:
-фотоподмладяването е активен стимулатор на производството на колаген. Точно на това се дължи увеличаване на тонуса и еластичността на кожата
-лекува мазна и проблемна кожа с пъпки и акне,
-ускорява процес на заздравяване,

Процедурата фотоподмладяване продължава около 20-30 минути и е препоръчително да се извършва веднъж на 21-23 дни. Важно е да се отбележи, че след процедурата Вие ще можете веднага да се върнете към нормалното си ежедневие и да водите пълноценен живот, тъй като няма да има нужда от период за възстановяване.Тази процедура не оставя никаква следа от лекарска намеса.

Резултати:
Като правило, първите резултати се появяват след 2 - 3процедури. Въпреки това, дори и след първата процедура ще има някои резултати изразяващи се в:
-по стегната и плътна кожа
-свиване на порите
-изглаждане на фините бръчки,
-повишаване на еластичността на кожата,
-подобряване на тена на лице,
-намаляване на чувство на сухота и стягане на кожата,
-възникване на лифтинг ефект ,
-изчезване на старчески петна и васкуларни лезии,
-подобрение на кожата имаща акне,
-нормализиране на метаболитните процеси в клетките на тялото,
-активиране на синтез на колаген,
-отстраняване на възпалителен процес.

За всеки отделен клиент в нашият бюти център се провежда индивидуална консултация, по време на която висококвалифицираните ни специалисти ще изберат оптималната програма за подмладяване и подобряване на Вашата кожа. Освен това, нашите козметици ще отговорят на всички Ваши въпроси, свързани с провеждането на приказно-вълшебната процедура фотоподмладяване.

За кого не е подходяща процедурата:

Клиенти с фоточувствителна кожа
Клиенти с възпалени участъци по кожата, херпес.
Туморни заболявания
Бременост и кърмене
Епилепсия